19 feb. 2009

pentru ca de Martisor noi nu asteptam .....bijuterii si daruri scumpe


fetele frumoase la minte si la suflet nu pretind de Martisor pandantive din aur alb sau cercei cu pietre pretioase. nici nu fac lista pt Mos Martisor cu geanta vuitton, pantofi manolo sau parfumuri scumpe.

pentru ca 1 Martie e o sarbatoare frumoasa si autentica despre primavara care vine. e o traditie specifica in partea asta de lume si are legatura cu ghioceii, cu reinvierea naturii si cu cateva simboluri stravechi. in nici un caz nu are legatura cu goana dupa cadouri "speciale".
de aceea incepand cu 24 Feb noi mergem la Targul Martisorului de la Muzeul Taranului Roman

5 feb. 2009

cum e sa fii tratata ca o diva...pentru noi, fetele obisnuite

Totul pleaca de la faptul ca suntem trei fete obisnuite si obisnuit de frumoase. Si de la convingerea noastra ca frumusetea nu sta doar in masurile perfecte si in tiparele din revistele glamour.
Chiar daca nu avem dimensiuni si pretentii de fotomodele ne-a placut tare mult sa fim tratate ca atare. Ne-am simtit bine sa avem propriile noastre sedinte foto: sa fim machiate de o profesionista, sa fim indrumate cu privire la tinute, stil si gesturi, sa pozam ca niste dive si la final sa avem niste fotografii speciale si profi.
Atunci ne-am dat seama ca toate fetele merita sa se bucure de o astfel de experienta, nu doar top-modelele si vedetele.
Iar pe acest blog vom impartasi poze, comentarii, experiente ale fetelor care au fost la o astfel de sedinta foto, dar si idei, sfaturi, informatii si mici secrete despre un make-up reusit, despre look-ul si stil-ul potrivite in diverse ocazii, despre haine, accesorii si promotii.
Si toate astea nu pentru vedete pline de bani sau super-modele cu fitze, ci pentru noi - Cele Mai Frumoase Fete.